Brza pretraga ...

…u neposrednoj blizini olimpijskog bazena…

Opis:

Hotel Banbus se nalazi u jednom od najlepših delova Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini olimpijskog bazena i izvora Snežnik, na samo nekoliko minuta hoda do centra. Okružen borovom šumom, sa velikim brojem pešačkih staza, idealno je mesto za sve ljubitelje prirode i rekreacije. Objekat sadrži recepciju, restoransku salu, parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i sadrže: TWC, TV – kablovski program, WiFi internet, terasu sa bastenskom garniturom (izuzev soba u prizemlju koje nemaju terasu). Objekat pruža sve pogodnosti za savršen odmor i preporučuje se kako za individualne, tako i za grupne posete.

Cenovnik:

 

Foto-galerija:

…slatina je izvor zadovoljstva…

Opis:

Hotel SLATINA je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor zadovoljstva.

Napravili smo mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama. Osmislili smo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Koncept hotela SLATINA je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 Superior dvokrevetnih soba, 6 Standardih dvokrevetnih soba, 3 Lux sobe sa đakuzijem, 3 Apartmana

Hotel SLATINA je dobro povezan sa svim delovima Banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava zadovoljavanje različitih potreba gostiju.

Cenovnik:

 

Foto-galerija:

…smeštena je uz samo banjsko šetalište…

Opis:

Vila Ljubica je izgrađena po najmodernijim standardima, po sistemu pametne kuće, Vila Ljubica predstavlja pravi mali raj za sve posetioce Vrnjačke Banje.
Od 2008. godine otvorena je za goste i od tada pa do danas, porodica Popčić, u čijem je vlasništvu ovaj velelepni objekt, neprekidno čini sve ne bi li ugodila svojim gostima i iz godine u godinu se radi na unapređenju ponude. Smeštena uz samo banjsko šetalište, a izdvojena iz gradske gužve i buke, idealno je mesto za odmor.
Osam apartmana u okviru vile i još dva u Aneksu smeštenom u istom dvorištu čine ponudu maksimalnog kapaciteta za smeštaj 35 osoba.
Takođe, treba napomenuti da Vila Ljubica poseduje konferencijsku salu koja je pogodna za organizovanje predavanja, seminara i sl.
Ovim je ponuda vile podignuta na jedan viši nivo. Svi gosti imaju mogućnost korišćenja zasebnog parkinga.

Cenovnik:

 

Foto-galerija:

…neposredno iznad Lipovačke reke, uz ivicu hrastove šume…

Opis:

Hotel Danica se nalazi u idealno mirnom kraju Vrnjačke Banje, neposredno iznad Lipovačke reke, uz ivicu hrastove šume. Izdvojen od gužve i buke hotel Danica pruža uživanje u prirodnim lepotama i garantuje pravi banjski odmor. Udaljenost od 300 metara od Belog izvora i 850 metara od strogog centra Banje omogućava brz dolazak do svih izvora i bazena. Romantični ambijent i prostrano zelenilo u okruženju idealni su za opuštanje i relaksaciju.

Za odmor i uživanje u neposrednoj blizini hotela Danica nalazi se veći broj zatvorenih i otvorenih bazena kao i bogata ponuda wellness i spa sadržaja. Za naše goste organizujemo ili dajemo potrebne informacije za obilazak značajnih manastira, crkava, tvrđave i drugih kulturno-istorijskih spomenika, planine Goč i planinskih izletišta, kao i aktivnosti aktivnog odmora (planinarenje, ribolov, skijanje i drugo). U kooperaciji sa našim partnerima po povoljnijim cenama su dostupni teniski tereni i balon sala za razne sportive.

Organizujemo prevoz od/do aerodroma ili drugih destinacija, pružamo sve potrebne informacije, pomažemo u kupovinu karata za festivale i ostala kulturna dešavanja.

Cenovnik:

 

Foto-galerija:

…pored centralnog vrnjačkog parka…

Opis:

Villa Opera raspolaže sa 4 različita tipa apartmana i ukupno broji 33 smeštajne jedinice. Svaki od apartmana je opremljen modernim luksuznim nameštajem, a pored toga sadrži još i luksuzno opremljeno kupatilo, prostranu terasu sa panoramskim pogledom, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj, kablovsku televiziju i u današnje vreme naizostavnu internet konekciju.

Uz ovakve uslove, nije teško prilagoditi se raznovrsnim potrebama. Bilo da planirate porodični odmor, poslovni sastanak, prijateljska ili pak romantična vikend druženja, vila ce pruziti gostima maksimalnu udobnost.

Na kraju, celokupnu uslugu upotpuniće naše stručo i ljubazno osoblje koje će Vam omogućiti da pobegnete od svakodnevnice i stresa koji izaziva sve učestaliji brz način življenja, i pomoći da se bar na kratko opustite i maksimalno uživate!….

Cenovnik:

 

Foto-galerija:

…pored centralnog vrnjačkog parka, neposredno uz promenadu…

Opis:

Hotel Tonati Resort je jedan od najluksuznijih hotela u Srbiji sa preko 200 kreveta u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Hotel ima nekoliko restorana, konferencijske sale, lobbi bar, recepciju i najveći spa kompleks u tom delu Srbije (veliki otvoreni-zatvoreni bazen sa toplom mineralnom vodom, sauna park, turska kupatila, solne pećine i drugi sadržaji)….

Cenovnik:

 

Foto-galerija:

V

RNJAČKA BANJA – Doček Nove Godine 2019.

Polasci:

sopstveni aranžman

Cenovnik:

 

Foto-galerija:

V

ENECIJA – Doček Nove Godine 2019.

Polasci:

iz raznih mesta

Program putovanja & cenovnik:

 

Foto-galerija:

P

rag je grad stotinu tornjeva (iako ih ima 550)… zlatni grad.. Najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi ,najvećoj reci u Češkoj, koja razdvaja Prag na 4 dela ( Stari Grad, Novi grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku. Prag predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika ,s jedne strane Karlovog mosta na reci Vltavi, a sa druge strane Stari Grad, galerija svih umetničkih stilova. Od 1992 godine centar Praga je proglašen svetskom kulturnom baštinom i pod zaštitom je UNESCO-a!

Polasci:

iz Niša i većih usputnih mesta

Program putovanja & cenovnik:

 

Foto-galerija:

K

RAKOV – Doček Nove Godine 2019.

Polasci:

iz raznih mesta

Program putovanja & cenovnik:

 

Foto-galerija: