Brza pretraga ...
Rezerviši

Termalnu vodu mogu koristiti sve generacije tokom cele godine…

Opis:

Zašto su dobri
TERMALNI BAZENI
Termalna voda nam izvire iz lekovitih izvora, termalnih izvora. Ova voda je bogata mineralima i toplija je od obične vode sa česme, jer se u unutrašnjosti Zemlje zagreva od blizine vulkanske magme i lave. Termalne vode izviru na velikoj dubini i uz put sakupljaju minerale sa raznih vrsta stena, pa zato ta voda blagotvorno deluje na kožu i pogodna je za lečenje raznih bolesti.

Čega sve ima u
TERMALNIM VODAMA
Osim što su termalne vode bogate mineralima, one su i bakteriološki čiste i pogodne za iritiranu, bolesnu kožu. Umiruju upaljenu i iritiranu kožu kod alergija, opekotina od Sunca. Termalnu vodu mogu koristiti sve generacije tokom cele godine. Postoje tople preko 20 stepeni i hladne termalne vode. Mineralnom vodom se smatra voda koja sadrđi više od jednog grama rastvorenih minerala na jedan litar, uglavnom natrijuma, magnezijuma, kalcijuma, joda, hlora, gvožđa i dr.

Zašto
TERMALNI BAZENI U VRNJAČKOJ BANJI?
Zato što najtoplije izvore termalne vode ima Vrnjačka Banja, ne samo u Srbiji nego u celoj Evropi. Kod nas je voda konstantih 34 stepena, kako u zatvorenim, tako i u otvorenim bazenima. To su samo neki od razloga zašto nas trebate posetiti. Pogledajte galeriju fotografija i uverite se u naš kvalitet.

Cenovnik:

 

Foto-galerija: